sliderworkshops

Workshops

 
Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

Onderstaande workshops zijn een goede aanvulling en verrijking voor een ieder die privé of beroepsmatig hierin geïnteresseerd is.
Tevens zijn ze heel geschikt om met een eigen groepje mensen in te plannen als een gezellig en ontspannen familie-, vriendenuitje of bedrijfstraining, bijvoorbeeld als wellness- of gezondheidsactiviteit.
De duur van de workshops verschillen van 1,5 uur tot 1 dag. Je ontvangt een hand-out als naslagwerk.
Ik werk op locatie door heel Nederland en België.
Heb je interesse, app, mail of bel me, dan bespreken we de mogelijkheden en tarieven.

WORKSHOPS ADEM
Informatieve (zittende) Doe Workshops:
1) Even op Ademkomen: Basis workshop Adem met uitleg over de adem afgewisseld met verschillende oefeningen om te ademen zoals je leeft en te leven zoals je ademt.
2) Adem je Vrij: Emoties zoals verdriet, boosheid, zorgen, depressie en angst kunnen behoorlijk in de weg zitten en de vrije adem blokkeren. Naast bewustwording van deze emoties gaan we aan de slag met diverse ademhalingstechnieken om weer vrij te ademen.

Onderstaande actieve Ademworkshops zijn superkrachtig, een diepe detox voor je lichaam en kunnen life changing zijn.
Actieve (liggende) Ademworkshops:
1) AdemKracht: naast een korte uitleg over verschillende ademtechnieken gaan we vooral hiermee aan de slag en ervaar je de Kracht van de Adem als transformator.
2) Liefdevolle Adem: Ervaar de onvoorwaardelijke liefde in jouw hart en hoe je deze kunt inzetten om in je hartfrequentie te blijven.
3) Liquid Breath: is een zachte yin-ademmethode voorbij de ademtechnieken. Via de opbouw van de GIFT en de focus op een ontspannen uitademing, leer je in zachtheid en diepte je adem los te laten en te ontvangen. Via de verbonden adem kom je dieper in je lichaam, waardoor de ‘bevroren delen’ in jezelf weer ontdooien. Je gaat je zacht en open voelen, vloeibaar en in flow. Liquid dus.

Actieve (liggende) Adem & Cacaoworkshops:
1) Cacao ceremonie: Ceremoniële cacao is een plantmedicijn dat wordt gebruikt om je hart chakra te openen. Dit kan je verbinden met de warme en liefdevolle energie in jezelf. In combinatie met zacht ademwerk is het een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie, je innerlijke kracht en jouw onvoorwaardelijk liefde.
2) Adem Experience: naast ceremoniële cacao, een hartopener, ontvang je ook een microdosering truffels. Van een microdosering ga je niet trippen, zelfs niet een klein beetje. Wel ontvang je mooie inzichten ontvangt en geeft ruimte om niet verwerkte oude pijnen en emoties te omarmen en transformeren. De adem gebruiken we als een zachte bedding om je bewustzijn te vergroten en je te verbinden met het huidige moment en met die, die je werkelijk bent.

Al deze workshops duren 90 minuten en kunnen uitgebreid worden met 60 minuten of naar een dagdeel of dag.


WORKSHOP HANDRELAXMASSAGE
Een liefdevolle aanraking zegt meer dan 1000 woorden! Een actieve workshop waarbij we een leren de kracht van een zachte aanraking op de handen. Een ontspannende handrelaxmassage is kalmerend, zorgt voor ontspanning van de spieren en brengt de gedachten tot rust. Lichaam en geest komen in balans en vergroten het welbevinden. Heerlijk om te geven aan jong en oud en alles wat er tussen in zit.
Deze workshop duurt 3 uur.


WORKSHOP VERKORTE VOETREFLEX BEHANDELING

In één dag voetreflexologie leren? Kan dat? Jazeker!

Massage ervaring is niet nodig. Stap voor stap en voet voor voet help ik je op weg. Je leert een reflex techniek volgens de richtlijnen van de Bond van Europese Reflexologen met als doel de stofwisseling te stimuleren, het lichaam te ondersteunen bij afvoeren afvalstoffen, het zelfgenezend vermogen activeren en inwerken op ontspanning, zowel fysiek als mentaal.
Er is gratis koffie, thee en iets lekkers en tijdens de lunch is er een vegetarische soep.

Duur: 10.00 tot 16.00 uur.
Tarief € 150,- per persoon.

NGS-punten: 6 voor alle profielen
ProCERT-punten: 5 voor medisch pedicures
Let op: maximaal 8 deelnemers

 

foto webste

Agenda Workshop verkorte Voetreflexbehandeling:

Vrijdag 29 september 2023 van 10.00 tot 16.00 uur
Sprookjesbosch 78, 5629 JX Eindhoven

 

 

 

 

 

Vrijdag 24 november 2023 van 10.00 tot 16.00 uur
Sprookjesbosch 78, 5629 JX Eindhoven

Voor aanmelden, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voor meer informatie, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Notitie: 
De aanmelding voor de workshop is pas definitief als de betaling vooraf is ontvangen. 
Bij annulering binnen 1 week voor de geplande workshop datum of bij no show wordt het volledige bedrag in rekening worden gebracht.
Mocht de workshop toch niet doorgaan dan wordt uiteraard het betaalde bedrag teruggestort.

Dank voor je begrip. Zie ook hiervoor de algemene voorwaarden. 

 

 

Helende Voeten
Holistische Voetreflexologie en Ademcoaching
Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven

Algemene voorwaarden | Privacy | Designed by Maikel COMP-IT-AUT