sliderbloesemremedies

Ademcoaching

Adem is de sleutel tot leven.

Gelukkig gaat het gewoon vanzelf, echter het is een prachtige tool om meer uit het leven te halen en je grenzen te verleggen. En dit blijft adembenemend inspirerend!

Wist je dat we gemiddeld maar 30% van onze ademcapaciteit gebruiken?

We ademen tegenwoordig vaak te oppervlakkig, te snel in en te weinig uit. Onze vitale delen worden nog wel van zuurstof voorzien, echter het is te weinig om naar alle cellen van ons lichaam te gaan. Hierdoor zijn we vatbaarder voor ziektes en kan onze levensenergie niet optimaal stromen.

Wat gebeurt er als lucht bewust ademwerk wordt? Met de adem kom je op diepere lagen in ontspanning. Terug bij en in jezelf.
Bewust Verbonden Ademen brengt transformatie op drie niveaus: lichamelijk, mentaal / emotioneel en spiritueel.
Lichamelijk:
Door het vergroten van je ademcapaciteit komt er meer zuurstof en levensenergie in al jouw cellen. Hierdoor wordt het lymfesysteem en bloedsomloop aangezet en gaat het zelfhelend vermogen aan de slag om je lichaam te reinigen van gifstoffen en vastgezette spanningen. Het resultaat is een natuurlijke ontspanning, meer levensenergie en fysieke ongemakken nemen af of verdwijnen.
Mentaal/emotioneel:
Op dit niveau reinig je je onderbewuste. Alles wat we achter mogen laten, komt nog een keer voorbij. Angst, verdriet, afscheid, blokkades, trauma’s kunnen hier worden verwerkt en losgelaten. Het doorbreken van deze spiraal geeft meer rust, stilte en helderheid in je hoofd, meer zelfvertrouwen en dus meer ruimte voor dankbaarheid, vreugde en plezier.
Spiritueel:
Op spiritueel niveau kan de ademhaling als een anker en herinnering dienen voor je aanwezigheid in het hier en nu. De adem is bewustzijn zelf. Je komt in contact met je ware kern, je essentie van je bestaan. Je krijgt inzicht in je levensmissie, je kwaliteiten en je passies. Vanuit deze beleving van innerlijk weten en harmonie, voel je liefde, levensvreugde en verbondenheid met je omgeving en alles wat leeft.

Cadeau tip: Vraag om een cadeaubon! Heerlijk om ademloos van te genieten voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand in je omgeving die het kan gebruiken! 

Privésessie:
In een 1 op 1 privé ademsessie onderzoeken we allereerst jouw onbewuste ademhalingspatroon; want zoals je ademt, zo leef je.
En zoals je leeft, zo adem je. Vervolgens gaan we ‘bewust’ ademen.

Via verschillende ademtechnieken kunnen we diepliggende blokkades boosheid, angsten en overtuigingen bereiken, loslaten en omzetten naar liefde en zachtheid voor jezelf. Ook zal je meer rust en ontspanning gaan ervaren en tegelijkertijd meer vitaliteit in het dagelijks leven. Je krijgt letterlijk méér Ruimte.

Geschikt om incidenteel (kennismaking), periodiek (verdieping van de adem) of in trajectvorm te ondergaan. 

Een ademtraject van 5 sessies geeft je ademruimte om te kunnen ontdekken wat de adem jou te zeggen heeft en wil laten zien. Dan neem ik je stap voor stap mee om jouw adempatronen te herkennen en aan te passen. Je krijgt direct tools hoe je je adem kunt vertragen en verdiepen of juist activeren en ademhalingsoefeningen om thuis te oefenen.

Wat ik doe als gecertificeerd ademcoach: ik werk met Verbonden Ademtechnieken, inspirerende teksten en diepgaande muziek om je weer in contact te laten komen met ware jezelf, thuiskomen in jezelf!

Het bewust worden van mijn adem brengt me in het hier en nu en bij de essentie van mijn bestaan.

Adem in, adem uit en omarm het leven!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met me op.

BR info klein

 BR tarieven klein

 

Helende Voeten
Holistische Voetreflexologie en Ademcoaching
Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven

Algemene voorwaarden | Privacy | Designed by Maikel COMP-IT-AUT