slidervoetreflexologie

Voetreflexologie

Zoals je ogen de spiegel van je ziel zijn, zijn je voeten de spiegel van jouw leven. Zowel lichamelijk als energetisch zijn de voeten een afspiegeling van je verleden, heden en toekomst.

Mijn holistische manier van behandelen kenmerkt zich door met liefdevolle aandacht en in afstemming aanwezig te zijn. Mijn rustige en zachte aanrakingen bij het masseren brengen je naar een dieper bewustzijn; de plek waar transformatie en genezing kan plaatsvinden. Nieuwe inzichten ontstaan, blokkades worden opgeheven en lichaam en geest krijgen nieuwe energie.

Een behandeling bij mij bestaat uit een (kort) gesprek vooraf, reflexmassage op voeten (soms ook op handen of hoofd) en een evaluatiemoment met een glas water.

Een losse reflexbehandeling is kalmerend, zorgt voor ontspanning van de spieren en brengt de gedachten tot rust. Lichaam en geest komen in balans en vergroten het welbevinden.

Trajectconsulten worden op maat afgestemd op de klacht en de persoon. Ze bestaan uit minimaal 4 voetreflexbehandelingen in combinatie met nuttige adviezen, oefeningen en/of inspirerende teksten.


Alle behandelingen kunnen prima naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Ze zijn echter geen vervanging voor de behandeling bij een reguliere arts.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met me op.

Holistisch

VR holistisch 1

Bij een holistische voetreflexbehandeling wordt de gehele mens betrokken. Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één.

linkvak

Metamorfose

VR MMM

Metamorfosemassage is een zachte transformerende massage met een diepe werking en brengt je in verbinding met je levensenergie.

linkvak

Ontspanning

VR ontspanning

Ontspannen en genieten zijn geen luxe zijn maar een eerste levensbehoefte! Deze voetreflexmassage brengt ontspannen en genieten bij elkaar.

linkvak

Adem, Licht & Liefde

VR oorkaasing blok

Transformerende grepen als ‘Leven’, ‘Licht’ en ‘Liefde’ in combinatie met een zachte verbonden ademhaling, nodigen uit voor verandering, voor versterking, voor moed.

linkvak

Reinigend & Detoxkuur

VR reinigend

Lymfedrainage
Deze zachte lymfedrainage is bedoeld ter ondersteuning van het regeneratiesysteem van het lichaam. Ook mogelijk in kuurvorm van 4 sessies.

linkvak

Zwangerschapsmassage

VR zwanger

Zwangerschapsreflexologie
Zwangerschapsreflexologie geeft ondersteuning bij vruchtbare vrouwen met kinderwens of zwangerschapsklachten.

linkvak

Helende Voeten
Holistische Voetreflexologie en Ademcoaching
Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven

Algemene voorwaarden | Privacy | Designed by Maikel COMP-IT-AUT