Voetreflexologie

Ook jij hebt helende voeten!
Je kan jezelf (laten) helen met voetreflextherapie, want voetreflextherapie kan helpen bij zowel fysieke als mentale/psychische klachten. Door een impuls te geven op specifieke drukpunten op de voeten, gaat het lichaam signalen afgeven, waardoor er positieve stoffen zoals endorfine vrijkomen. Dit geeft een diepe ontspannende werking op het hele lichaam en onze gedachten en emoties. Hierdoor kan de energie weer optimaal door ons lichaam stromen en komen we terug in balans en worden of blijven gezond.

Image
Adem, leven, licht en liefde

Transformerende grepen als ‘Leven’, ‘Licht’ en ‘Liefde’ in combinatie met een zachte verbonden ademhaling, nodigen uit voor verandering, voor versterking, voor moed.

Image
Holistische

Bij holistische voetreflexbehandeling wordt de gehele mens betrokken. Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één.

Image
Metamorfose

Metamorfosemassage is een zachte transformerende massage met een diepe werking en brengt je in verbinding met je levensenergie.

Image
Ontspanning

Ontspannen en genieten zijn geen luxe zijn maar een eerste levensbehoefte! Deze voetreflexmassage brengt ontspannen en genieten bij elkaar.

Image
Reinigend & detoxkuur

Lymfedrainage
Deze zachte lymfedrainage is bedoeld ter ondersteuning van het regeneratiesysteem van het lichaam. Ook mogelijk in kuurvorm van 4 sessies.

Image
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsreflexologie geeft ondersteuning bij vruchtbare vrouwen met kinderwens of zwangerschapsklachten.

Zoals je ogen de spiegel van je ziel zijn, zijn je voeten de spiegel van jouw leven. Zowel lichamelijk als energetisch zijn de voeten een afspiegeling van je verleden, heden en toekomst.
Mijn holistische manier van behandelen kenmerkt zich door met liefdevolle aandacht en in afstemming aanwezig te zijn. Mijn rustige en zachte aanrakingen bij het masseren brengen je naar een dieper bewustzijn; de plek waar transformatie en genezing kan plaatsvinden. Nieuwe inzichten ontstaan, blokkades worden opgeheven en lichaam en geest krijgen nieuwe energie.
Een behandeling bij mij bestaat uit een (kort) gesprek vooraf, reflexmassage op voeten (soms ook op handen of hoofd) en een evaluatiemoment met een glas water.
Een losse reflexbehandeling is kalmerend, zorgt voor ontspanning van de spieren en brengt de gedachten tot rust. Lichaam en geest komen in balans en vergroten het welbevinden.
Een therapeutisch traject wordt op maat afgestemd op de klacht en de persoon. Ze bestaan uit minimaal 4 voetreflexbehandelingen in combinatie met nuttige adviezen, oefeningen en/of inspirerende teksten.
Alle behandelingen kunnen prima naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Ze zijn echter geen vervanging voor de behandeling bij een reguliere arts.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met me op.

Helende Voeten

Karin oudshoorn

Sprookjesbosch 78

5629 JX Eindhoven

Openingstijden

Maandag: 13:00-21:30

Dinsdag en Donderdag: 9.00-19.45

Vrijdag: 9.00-16.30

Contact

Social media

facebook logo wit

  

linkedin logo wit