Ademcoaching

Adem is de sleutel tot leven.

Gelukkig gaat het gewoon vanzelf, echter het is een prachtige tool om meer uit het leven te halen en je grenzen te verleggen. En dit blijft adembenemend inspirerend!

Wist je dat we gemiddeld maar 30% van onze ademcapaciteit gebruiken?

We ademen tegenwoordig vaak te oppervlakkig, te snel in en te weinig uit. Onze vitale delen worden nog wel van zuurstof voorzien, echter het is te weinig om naar alle cellen van ons lichaam te gaan. Hierdoor zijn we vatbaarder voor ziektes en kan onze levensenergie niet optimaal stromen.

Wat gebeurt er als lucht bewust ademwerk wordt? Met de adem kom je op diepere lagen in ontspanning. Terug bij en in jezelf.
Bewust Verbonden Ademen brengt transformatie op drie niveaus: lichamelijk, mentaal / emotioneel en spiritueel.
Lichamelijk:
Door het vergroten van je ademcapaciteit komt er meer zuurstof en levensenergie in al jouw cellen. Hierdoor wordt het lymfesysteem en bloedsomloop aangezet en gaat het zelfhelend vermogen aan de slag om je lichaam te reinigen van gifstoffen en vastgezette spanningen. Het resultaat is een natuurlijke ontspanning, meer levensenergie en fysieke ongemakken nemen af of verdwijnen.
Mentaal/emotioneel:
Op dit niveau reinig je je onderbewuste. Alles wat we achter mogen laten, komt nog een keer voorbij. Angst, verdriet, afscheid, blokkades, trauma’s kunnen hier worden verwerkt en losgelaten. Het doorbreken van deze spiraal geeft meer rust, stilte en helderheid in je hoofd, meer zelfvertrouwen en dus meer ruimte voor dankbaarheid, vreugde en plezier.
Spiritueel:
Op spiritueel niveau kan de ademhaling als een anker en herinnering dienen voor je aanwezigheid in het hier en nu. De adem is bewustzijn zelf. Je komt in contact met je ware kern, je essentie van je bestaan. Je krijgt inzicht in je levensmissie, je kwaliteiten en je passies. Vanuit deze beleving van innerlijk weten en harmonie, voel je liefde, levensvreugde en verbondenheid met je omgeving en alles wat leeft.

Cadeau tip: Vraag om een cadeaubon! Heerlijk om ademloos van te genieten voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand in je omgeving die het kan gebruiken

Image

Prive sessies

Image

 In een 1 op 1 privé ademsessie onderzoeken we allereerst jouw onbewuste ademhalingspatroon; want zoals je ademt, zo leef je.
En zoals je leeft, zo adem je. Vervolgens gaan we ‘bewust’ ademen. Lees meer

 

Workshops

 ♥ Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren ♥

Wil je meer weten en ervaren over de ademtechnieken en ademceremonies of handmassages of voetreflexmassages? Dat kan in een workshop. Ze zijn een goede aanvulling en verrijking voor een ieder die privé of beroepsmatig hierin geïnteresseerd is.

Tevens zijn ze heel geschikt om met een eigen groepje mensen in te plannen als een gezellig en ontspannen familie-, vriendenuitje of bedrijfstraining, bijvoorbeeld als wellness- of gezondheidsactiviteit. Lees meer

Image

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met me op.

Helende Voeten

Karin oudshoorn

Sprookjesbosch 78

5629 JX Eindhoven

Openingstijden

Maandag: 13:00-21:30

Dinsdag en Donderdag: 9.00-19.45

Vrijdag: 9.00-16.30

Contact

Social media

facebook logo wit

  

linkedin logo wit