Werkwijze

Mijn holistische manier van behandelen kenmerkt zich door met liefdevolle aandacht en in afstemming aanwezig te zijn. Mijn rustige en zachte aanrakingen bij het masseren brengen je naar een dieper bewustzijn; de plek waar transformatie en genezing kan plaatsvinden. Nieuwe inzichten ontstaan, blokkades worden opgeheven en lichaam en geest krijgen nieuwe energie.

Een consult bij mij bestaat uit een (kort) gesprek vooraf, reflexmassage op voeten, handen of hoofd en een evaluatiemoment met een glas water.

Een losse reflexconsult is kalmerend, zorgt voor ontspanning van de spieren en brengt de gedachten tot rust. Lichaam en geest komen in balans en vergroten het welbevinden.

Trajectconsulten worden op maat afgestemd op de klacht en de persoon. Ze bestaan uit meerdere voet-, hand- of hoofdreflexconsulten in combinatie met nuttige adviezen, oefeningen,  inspirerende teksten en/of Bloesem Remedies.

Alle consulten kunnen prima naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Ze zijn echter geen vervanging voor de behandeling bij een reguliere arts.

Helende Voeten
Holistische Voetreflexologie en Ademcoaching
Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven

Algemene voorwaarden | Privacy | Designed by Maikel COMP-IT-AUT